Rad/Comm Europe is een jonge en dynamische firma die opgericht werd in 2005 en die gegroeid is uit Geysen Recycling Machines.

Door de exponentiële groei van de verkoop van detectiesystemen voor radioactiviteit in de Benelux, voelde Rad/Comm Systems in Canada de behoefte voor een Europees verkoops- en servicecentrum voor hun producten. Omwille van zijn rijke ervaring, besloten ze om de heer Joachim Geysen te benoemen tot officiële verdeler van hun producten voor Europa. Om een nog betere service te kunnen verlenen, ontstond bij Joachim Geysen de noodzaak om deze activiteiten onder te brengen in een nieuwe firma, Rad/Comm Europe.

Rad/Comm Systems ontwerpt en produceert gevoelige systemen voor het detecteren van radioactiviteit in metaalschroot, afvalmaterialen en stortladingen. Deze systemen omvatten:

Rad/Comm Systems houdt zich ook bezig met de ontwikkeling en de productie van detectiesystemen voor radioactiviteit op maat van de klant en dit voor verschillende toepassingen en opstellingen.

Momenteel zijn er wereldwijd meer dan 2500 Rad/Comm detectiesystemen operationeel en beschikt Rad/Comm Systems over verdelers/agenten in meer dan 20 landen.

Rad/Comm Europe, centraal gelegen in Europa, biedt u een volledige verkoops- en service-ondersteuning van Rad/Comm installaties. Wij zijn ervan overtuigd dat u zeer tevreden zal zijn van de services die Rad/Comm Europe u te bieden heeft. Bovendien zullen we, indien uw behoeften voor radioactieve detectiesystemen in de toekomst veranderen, u met raad en daad bijstaan om uw doelstellingen te helpen bereiken en om technische ondersteuning en service te bieden voor alle Rad/Comm producten.

Indien u meer informatie wenst omtrent Rad/Comm producten of indien u een prijsofferte wenst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

 

Switch to English
Dit programma is nodig om de PDF bestanden te openen !